SZAKEMBEREKNEK

Az eHáz24 szolgáltatásai és előnyei szakembereknek.

SZEREZZ ÚJ ÜGYFELEKET KÉNYELMESEN!

Az eHáz24 célja, hogy a szakembert kereső felhasználói a lehető leggyorsabban találhassanak segítséget felmerült problémájuk megoldására.
Ön, mint az eHáz24 szolgáltatásán regisztrált szakember pár egyszerű lépésben a telefonján keresztül értesülhet a legfrissebb megrendelésekről és amennyiben szívesen elvállalná az adott munkát, úgy pár kattintással jelezni tudja az ügyfélnek, hogy mennyi idő múlva tud a megadott címre érkezni. Abban az esetben, ha az ügyfél önt választja, már indulhat is.

Ha szakember vagy töltsd le az App-ot!

HOGYAN MŰKÖDIK?

A szolgáltatás igénybevételéhez szakemberként le kell töltenie az eHáz24 mobil applikációt, amely elérhető a Google Play és az App Store áruházban. Itt néhány adat megadása után regisztrálhatja is profilját, mely segítségével már készen áll az új megrendelések fogadására.

A szakembert kereső felhasználók által feltöltött ajánlatokról, ha az a regisztrációkor megadott cím szerinti zónába tartozik, telefonja segítségével értesülhet. Megnyitva az applikációt az „aktuális ajánlatok” menüpontban találja a profiljába illő munkákat, melyeket kiválasztva könnyedén megnézheti az ajánlat feltöltőjének profilját, tájékozódhat a munka leírásáról és jelezheti a felhasználónak, hogy legkorábban mikorra tud kiérkezni a helyszínre. Amennyiben a felhasználó önt választja, úgy az Applikáció ismét jelez önnek, hogy elindulhat a megadott címre és átadja önnek az ügyfél elérhetőségeit.

Az eHáz24 célja kizárólag a szakembert kereső és a szakemberként regisztrált felhasználók párosítása, melyből az első három alkalom díjmentes. A díjszabásainkról részletesen a fizetési feltételek oldalunkon tájékozódhat.

KÉRDÉSE VAN?

Bármilyen probléma vagy kérdés esetén keresse bizalommal 0-24 órában üzemelő ügyfélszolgálatunkat a következő elérhetőségek egyikén: