Szolgáltatásunk

Az eHáz24 szolgáltatásai a szakembert kereső felhasználói számára.

CÉLUNK

Az eHáz24 célja, hogy a felhasználói számára a lehető leggyorsabb kiérkezési időt vállaló szakembereket tudja megtalálni bármilyen hétköznapi problémára, amely nem tűrhet halasztást.

Ilyen lehet például egy csőtörés, egy dugulás vagy akár egy defekt, de egy összetört üveg, egy feltört zár vagy egy elromlott fűtő készülék is okozhat fejtörést, amit minél hamarabb szeretnénk letudni. Az ehhez hasonló helyzetekben, melyekben az idő különösen nagy szerepet játszik az eHáz24 szakember kereső szolgáltatása tökéletes választás.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Ha problémája akad nem kell mást tennie, csak beregisztrálni az oldalon egy pár alapvető információ megadásával, majd a Szakembert hívok menüpontban ki kell választanunk a probléma kategóriáját. A segítséget ilyen szakemberektől várhatja:

  • Villanyszerelő
  • Gázszerelő
  • Üveges
  • Vízszerelő
  • Lakatos
  • Autószerelő

A kategória kiválasztása után meg kell adnia azt a címet, ahová a szakembert várná, majd egy pár sorban össze kell foglalnia a problémát, illetve opcionálisan képet is feltölthetünk róla. Ezek után az elküld gomb megnyomásával a munkalehetőségről szóló tájékoztatót a közelében lévő szakemberek megkapják és azonnali reakcióként el tudják küldeni a gomb megnyomása után látható listába megjelenítve, hogy mennyi idő alatt tudnak kiérkezni a címre.

A folyamatosan frissülő listából tudja kiválasztani ezután a számára legszimpatikusabb szakembert. Az szakemberek adatlapján láthatóak azok az információk, amiket magáról adott meg a regisztrációkor a szakember, illetve láthatóak a többi felhasználó értékelései is az adott szakember által elvégzett korábbi munkákkal kapcsolatban.

Ha kiválasztotta a legmegfelelőbb szakembert a listából, úgy a Kihívom gomb megnyomásával meg tudja rendelni a megadott címre. A kiválasztott szakembert ez eHáz24 értesíti a megrendelésről, így ezután már csak hátra kell dőlni és várni a segítséget.

KÉRDÉSE VAN?

Bármilyen probléma vagy kérdés esetén keresse bizalommal 0-24 órában üzemelő ügyfélszolgálatunkat a következő elérhetőségek egyikén: